BETAALMETHODES


Klarna

Klarna voert voor de klanten van Tattoocreme.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Betaal je bestelling zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna AppHeb je vragen omtrent je betaling met Klarna? Neem dan graag contact op met de klantenservice van Klarna.

 

Shop nu, betaal later via Klarna. Hoe werkt dit?   

 1. Leg je spullen in de winkelwagen en kies "Klarna" bij het afrekenen.   
 2. Vul een paar persoonlijke gegevens in en je weet meteen of het door kan gaan.   
 3. Van Klarna krijg je een bevestiging en reminders zodra je een termijn moet betalen. Deze ontvang je per e-mail of als je deze download via de Klarna App.   
 4. Met één klik rond je al je toekomstige Klarna-aankopen af.

 

Achteraf betalen met Klarna is veilig en betrouwbaar: Met Klarna zit je altijd goed: dat is keurig geregeld in Klarna's kopersbeschermingsbeleid. Je gegevens worden strikt beveiligd: aankopen door onbevoegden worden voorkomen.

 

in3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

 

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDEAL en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 • Kies & check:
  Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
 • 1e betaling & verzending:
  Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
 • 2e & 3e betaling:
  Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

 

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account te aanmaken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Rabobank, ING bank, ASN Bank, Regiobank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers, Knab bank of Bunq, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.

 

Creditcard (VISA, MasterCard)

Snel en eenvoudig betalen met je creditcard! Op Tattoocreme.nl kun je veilig betalen met je VISA of Mastercard. Bij het betalen dien je een beveiligingscode in te vullen, deze code wordt ook wel de CVC2/CVV2 code genoemd. Dit is het getal van drie cijfers die op de achterkant van je creditcard staat. De creditcard beveiligingscode is een anti-fraude beveiligingsmiddel om te controleren of je in het bezit bent van een creditcard.

 

Bancontact

indien je voor deze betaalmethode kiest wordt het aankoopbedrag meteen van je bankrekening afgeschreven. In het geval dat wij, na retouren van een product, overgaan op terug betaling, zal dit ook weer op ditzelfde rekeningnummer worden terug gestort. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld per e-mail. De terug storting kan, afhankelijk van je bank, enkele werkdagen duren.

 

PayPal

PayPal is de online betaalservice waarmee je bij veel webwinkels makkelijk, veilig en snel kunt betalen. Met PayPal kun je met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat je bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de koper of verkoper. Daarnaast biedt PayPal je aankoopbescherming voor alle betalingen. Op deze manier kun je met een gerust hart online betalen. PayPal accepteert betalingen met creditcards en via bankoverschrijving.

 

Bankoverschrijving

Kies je voor de optie bankoverschrijving, dan krijg je na het invoeren van je bestelling een e-mail met betalingsinstructies van Mollie (de betaalprovider) met het verzoek de betaling aan Mollie over te maken.

 

SOFORT Banking

Met een SOFORT transactie vindt er een directe overschrijving plaats waarbij je als consument gebruik maakt van de vertrouwde gegevens van het eigen internetbankieren. Door middel van 4 simpele stappen kun je nu met SOFORT banking bij ons op een veilige en gemakkelijke manier betalen:

 • Selecteer het land en de bank waarmee je de betaling willt verrichten.
 • Je wordt doorverbonden naar het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Meld je aan met de gegevens voor internetbankieren. Bevestig de overschrijving met pincode of kaartlezer.
 • Hierna ontvang je een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling op Tattoocreme.nl.

 

Apple Pay

Contactloos betalen met Apple Pay op iPhone of Apple Watch werkt hetzelfde als met de betaalpas: u houdt uw iPhone of Apple Watch kortstondig dichtbij de betaalautomaat. Om te betalen moet eerst de Apple Pay geactiveerd worden. In de Bankapp moet er betaalpas toegevoegd worden aan de Wallet.

 

Vooraf Overmaken

Kies je voor de optie vooraf overmaken, dan zullen wij je pakket pas versturen als wij je betaling hebben ontvangen.