WAT IS DE STERKSTE TKTX CRÈME?

Als je net je eerste tatoeage hebt geboekt en bang bent voor wat het proces met zich meebrengt of als je geen ongemak wilt hebben tijdens een ontharingsbehandeling, kan TKTX crème de oplossing voor je zijn. Maar wat is de sterkste TKTX crème die er is?

Lees meer »

DINGEN DIE JE NIET MOET DOEN MET JE NIEUWE TATTOO

Wanneer je een nieuwe tattoo hebt gezet zijn er dingen die je nieuwe tatoeage kunnen verpesten als je er niet goed voor zorgt. Je moet onthouden dat een tatoeage niet alleen een stukje lichaamskunst is, maar ook een open wond in je huid, dus moet je passende voorzorgsmaatregelen en acties nemen. Je moet voor je tatoeage zorgen en ook voor je huid/lichaam. Lees hier wat je niet moet doen met je nieuwe tattoo!

Lees meer »

KLEUREN TATTOOS VERBODEN VANAF 2022

Sinds 2022 is het verboden om met kleur te tatoeëren, wat voor veel boze reacties heeft gezorgd vanuit de tattoo-industrie. Grote tattoos kan je niet in 1 sessie zetten en moeten in etappes, hoe kan je je halve tattoo nu nog afmaken?

Lees meer »

VROUWEN MET TATTOOS

Een tatoeage is een vorm van lichaamsmodificatie door het inbrengen van inkt, kleurstoffen/pigmenten, onuitwisbaar of tijdelijk, in de dermislaag van de huid om een ​​ontwerp te vormen. De kunst van het maken van tatoeages wordt tatoeëren genoemd.

Lees meer »

WAAROM TKTX CRÈME GEBRUIKEN?

TKTX crème helpt bij een erg fijne ervaring vóór naald- of laserprocedures. Het is een uitkomst als het gaat om tatoeages op bijzondere plekken op je lichaam. TKTX crème is een tattoo zalf die elke inktliefhebber in zijn arsenaal zou moeten hebben.

Lees meer »

TATTOO CRÈME VOOR MICROBLADING

Wil je perfect ogende wenkbrauwen zonder elke dag uren bezig te zijn om ze in te vullen? Dan is microblading misschien iets voor jou. Door een reeks ingewikkelde en minuscule incisies in de huid, zullen uw wenkbrauwen er vol en levendig uitzien.

Lees meer »

Shop verder