• MEGA SALE tot 50% korting 🔥
  • GRATIS verzenden vanaf € 40 ✈️
  • Discreet verpakt 100% anoniem 📦
  • LiveChat 09:00 - 18:00 💬

WAT IS DE STERKSTE TKTX VERDOVENDE CRÈME?

Als je net je eerste tatoeage hebt geboekt en bang bent voor de pijn die het proces met zich meebrengt of als je geen ongemak wilt hebben tijdens een ontharingsbehandeling, kan TKTX-verdovende crème de oplossing voor je zijn.

Lees meer »

DINGEN DIE JE NIET MOET DOEN MET JE NIEUWE TATTOO

Wanneer je een nieuwe tattoo hebt gezet zijn er dingen die je nieuwe tatoeage kunnen verpesten als je er niet goed voor zorgt. Je moet onthouden dat een tatoeage niet alleen een stukje lichaamskunst is, maar ook een open wond in je huid, dus moet je passende voorzorgsmaatregelen en acties nemen. Je moet voor je tatoeage zorgen en ook voor je huid/lichaam. Dus dit is wat je niet moet doen:

Lees meer »

KLEUREN TATTOOS VERBODEN VANAF 2022

Sinds 2022 is het verboden om met kleur te tatoeëren, wat voor veel boze reacties heeft gezorgd vanuit de tattoo-industrie. Grote tattoos kan je niet in 1 sessie zetten en moeten in etappes, hoe kan je je halve tattoo nu nog afmaken?

Lees meer »

VROUWEN MET TATTOOS

Een tatoeage is een vorm van lichaamsmodificatie door het inbrengen van inkt, kleurstoffen/pigmenten, onuitwisbaar of tijdelijk, in de dermislaag van de huid om een ​​ontwerp te vormen. De kunst van het maken van tatoeages wordt tatoeëren genoemd.

Lees meer »

WAAROM TKTX VERDOVENDE CRÈME GEBRUIKEN?

De huidverdovende crème van TKTX helpt de huid te verdoven vóór naald- of laserprocedures. Het is een uitkomst als het gaat om tatoeages op bijzonder pijnlijke plekken op je lichaam, en (naar onze bescheiden mening) de enige tatoeage-verdovende crème die elke inktliefhebber in zijn arsenaal zou moeten hebben.

Lees meer »

VERDOVENDE CRÈME VOOR MICROBLADING

Wil je perfect ogende wenkbrauwen zonder elke dag uren bezig te zijn om ze in te vullen? Dan is microblading misschien iets voor jou. Door een reeks ingewikkelde en minuscule incisies in de huid, zullen uw wenkbrauwen er vol en levendig uitzien.

Lees meer »

Shop verder