• MEGA SALE tot 50% korting 🔥
  • GRATIS verzenden vanaf € 40 ✈️
  • Discreet verpakt 100% anoniem 📦
  • LiveChat 09:00 - 18:00 💬

WAAROM TKTX VERDOVENDE CRÈME GEBRUIKEN?

Gepubliceerd op 3 januari 2020 om 09:01


De huidverdovende crème van TKTX helpt de huid te verdoven vóór naald- of laserprocedures. Het is een uitkomst als het gaat om tatoeages op bijzonder pijnlijke plekken op je lichaam, en (naar onze bescheiden mening) de enige tatoeage-verdovende crème die elke inktliefhebber in zijn arsenaal zou moeten hebben.

 

TKTX is een op lidocaïne gebaseerde tatoeage-verdovende crème voor het verminderen van de pijn van naaldprocedures, maar ook voor injecties, vaccinaties en bloedonderzoeken, evenals cosmetische huidprocedures met naalden of lasers, zoals tatoeage of haarverwijdering. Om het verdovende effect te bereiken, moet u TKTX ongeveer 60 minuten voor de ingreep op de huid aanbrengen en het gebied altijd afdekken met een geschikt occlusief verband. We raden cellofaan aan. Meestal duurt het verdovende effect drie tot vijf uur na het verwijderen van de crème, maar deze tijd is korter wanneer TKTX op uw gezicht wordt gebruikt.

 

 

Wat zijn de ingredienten?

De actieve ingrediënten van TKTX zijn Lidocaïne en Prilocaïne. Lidocaïne en prilocaïne zijn de werkzame stoffen in TKTX-crème die het verdovende effect creëren. Lidocaïne en prilocaïne zijn lokale anesthetica die alleen gericht zijn op het specifieke weefselgebied waarop ze worden aangebracht.

 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Zoals alle geneesmiddelen kan TKTX bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen ze zal ervaren. Een milde reactie (bleekheid of roodheid van de huid, lichte wallen, aanvankelijk branderig gevoel of jeuk) kan optreden op het gebied waar de verdovende crème wordt gebruikt. Dit komt heel vaak voor en zou moeten verdwijnen nadat het gewenste effect is uitgewerkt. Als u lastige of ongebruikelijke effecten ervaart die echt zorgwekkend zijn, stop dan met het gebruik en raadpleeg zo snel mogelijk uw arts of apotheker.

 

Overwegen om TKTX te gebruiken?

  1. TKTX crème heeft geen invloed op pigmentatie.
  2. Het heeft geen invloed op de genezing.
  3. De huidverdovende zalf is niet slecht voor de gezondheid
  4. Je ervaart geen pijn in de eerste twee huidlagen: de epidermis en de dermis.
  5. Waarom zou je geen TKTX gebruiken?

 

 

Hoe beoordeelt u dit artikel?

Rating: 4.1111111111111 sterren
9 stemmen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.