WAT IS DE STERKSTE TKTX CRÈME?

Gepubliceerd op 1 juli 2022 om 16:49

Als je net je eerste tatoeage hebt geboekt en bang bent voor wat het proces met zich meebrengt of als je geen ongemak wilt hebben tijdens een ontharingsbehandeling, kan TKTX crème de oplossing voor je zijn. Maar wat is de sterkste TKTX crème die er is?

De TKTX crème lijn heeft verschillende soorten percentages dat varieert tussen de 40%, 55% en 75% en heeft te maken met de sterkte van het product. De verschillende kleuren bevatten hetzelfde percentage aan ingrediënten, maar alle verschillende kleurmengsels zijn anders geformuleerd, dus de werkelijke crèmesamenstelling varieert en het is belangrijk om de juiste absorptie-eigenschappen voor je behoeften te kiezen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken dat de crème het werk, de tattoo-inkt of het herstelproces van je tatoeëerder beïnvloedt, want in tegenstelling tot andere crèmes, is elke TKTX-crème op waterbasis, zodat er geen vettig oppervlak op je huid ontstaat. Wees wel voorzichtig met het gebruik van de crème, want als je nog niet bekend bent met het gebruik van deze crème kan de 75% te sterk zijn. Het belangrijkste is om altijd eerst te testen hoe je huid reageert op een crème.

 

 

TKTX Groen

Voor de krachtigste diep werkende crème kan je niet sterker dan de TKTX Green 40% en zijn opvolger TKTX Green 55%. Deze diep werkende crème is perfect voor grote tatoeages, piercings, laser verwijdering en lipfillers. De laatste opvolger is de TKTX Green 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur. Bekijk op de productpagina hoelang de crème nodig heeft om in te werken, want elke crème heeft een andere inwerkingstijd.

 

TKTX Goud
De sterkste en meest snelle crème die TKTX aanbiedt is de TKTX Gold 40% en zijn opvolger TKTX Gold 55%. Het doel is om te ondersteunen bij elke tattoo, microblading, esthetische, ontharing, injectie of semi-permanente make-up behandeling. De laatste opvolger is de TKTX Gold 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur. Bekijk op de productpagina hoelang de crème nodig heeft om in te werken, want elke crème heeft een andere inwerkingstijd.

 

TKTX Zwart

De op één na snelle en sterke crème is de TKTX Black 40% en zijn opvolger TKTX Black 55%. Als je een tattoo-afspraak hebt, is dit een geweldige optie om te ondersteunen, maar ook voor permanente make-up, microblading en shading wenkbrauwen is de crème perfect geschikt. De laatste opvolger is de TKTX Black 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur. Bekijk op de productpagina hoelang de crème nodig heeft om in te werken, want elke crème heeft een andere inwerkingstijd.

 

TKTX Geel

De volgende sterke crème met een diepe intense werking is de TKTX Yellow 40% en zijn opvolger TKTX Yellow 55%. De crème is erg geschikt voor lange sessies en helpt bij een uitstekende ervaring voor oa. tatoeages, piercing en laser behandelingen. Ook wordt de crème gebruikt voor laser ontharing, body en bikini waxen. De laatste opvolger is de TKTX Yellow 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur. Bekijk op de productpagina hoelang de crème nodig heeft om in te werken, want elke crème heeft een andere inwerkingstijd.

 

TKTX Rood

De volgende snelwerkende crème met een sterk effect is de TKTX Red 40% en zijn opvolger TKTX Red 55%. De snelwerkende crème is een geweldige optie voor een reeks cosmetische behandelingen. De crème is ook geschikt voor tattoo sessies en wordt daarnaast vaak toegepast voor behandelingen zoals, PMU, microblading en shading wenkbrauwen. De laatste opvolger is de TKTX Red 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur. Bekijk op de productpagina hoelang de crème nodig heeft om in te werken, want elke crème heeft een andere inwerkingstijd.

 

TKTX Blauw

Een sterke en diep werkende crème gericht op de duurzaamheid van het effect is de TKTX Blue 40% en zijn opvolger TKTX Blue 55%. Deze crème is geschikt voor behandelingen zoals, laser ontharing, body en bikini waxen, maar ook bij het tatoeëren helpt de crème met een erg fijne ervaring. De laatste opvolger is de TKTX Blue 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur. Bekijk op de productpagina hoelang de crème nodig heeft om in te werken, want elke crème heeft een andere inwerkingstijd.

 

TKTX Wit

Een snelle en sterke crème gericht op een efficiënt effect is de TKTX White 40% en zijn opvolger TKTX White 55%. De crème heeft als doel om een uitstekende ervaring te bieden voor oa. shading wenkbrauwen, micoblading permanente make-up en cosmetica behandelingen, maar wordt tegenwoordig ook steeds vaker gebruikt voor tatoeage sessies. De laatste opvolger is de TKTX White 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur. Bekijk op de productpagina hoelang de crème nodig heeft om in te werken, want elke crème heeft een andere inwerkingstijd.

 

De juiste toepassing is de sleutel als het gaat om de effectiviteit van de crème. Elke TKTX crème werkt anders en het niveau van kracht dat je nodig hebt, hangt af van je huidtype, procedure en duur van de sessie. Je mag de TKTX crèmes niet langer dan 70 minuten laten zitten, ongeacht hoe sterk deze is en je moet ervoor zorgen dat je de deksel goed sluit na het aanbrengen, zodat je het voor je volgende sessie kunt gebruiken. Let wel op want, bij contact met zuurstof kan het effect na verloop van tijd afnemen (Polymerisatie van adrenochroom). Als je afspraak uitloopt, heb je altijd de mogelijkheid om opnieuw te smeren, maar houdt er rekening mee dat als je een tweede crème bovenop TKTX toevoegt, dan kan dit de effectiviteit van de ingrediënten van de TKTX crème beïnvloeden.

 

Als de behandeling langer duurt dan gepland en het effect neemt af tijdens de sessie, dan kan je altijd nog de TKTX Spray gebruiken. Deze wordt alleen gebruikt op de reeds beschadigde (open) huid en herhaal het niet meer dan 2 keer op hetzelfde gebied. De werking verschilt erg per persoon en is afhankelijk van het huidtype.

 

TKTX crème wordt dagelijks gebruikt bij het tatoeëren en heeft miljoenen tattoo enthousiastelingen geholpen om een ​erg fijne tattoo ervaring te bereiken. Dus als je op zoek bent naar een sterke en snelle crème of een sterke en diepe crème, kunnen wij je helpen met onze TKTX producten. Tattoocreme.nl is al meer dan 5 jaar authentieke TKTX verkoper en heeft veel tevreden klanten geholpen bij het kiezen van de juiste TKTX crème die het beste bij hen past.

 

Hoe beoordeelt u dit artikel?

Rating: 3.2538461538462 sterren
130 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.