• MEGA SALE + Apple winactie 🔥
  • GRATIS verzenden vanaf € 30 ✈️
  • Discreet verpakt 100% anoniem 📦
  • LiveChat 09:00 - 18:00 💬

WAT IS DE STERKSTE TKTX CRÈME?

Gepubliceerd op 1 juli 2022 om 16:49

Als je net je eerste tatoeage hebt geboekt en bang bent voor de pijn die het proces met zich meebrengt of als je geen ongemak wilt hebben tijdens een ontharingsbehandeling, kan TKTX pijnloze crème de oplossing voor je zijn.

TKTX is een ongeëvenaarde pijnloze crème die diep in je huid inwerkt en de zenuwuiteinden en bloedvaten manipuleert, zodat je geen sensatie op je huid voelt. Mensen hebben de pijnloze crèmes nodig voor verschillende soorten procedures met verschillende tijdsduur en als je een krachtige pijnloze crème nodig hebt die de pijn snel wegneemt, heeft TKTX een reeks krachtige receptvrije opties. Maar wat is de sterkste TKTX pijnloze crème die er is?

De TKTX pijnloze crème lijn heeft verschillende soorten percentages dat varieert tussen de 40%, 55% en 75% en heeft te maken met de sterkte van het product. De verschillende kleuren bevatten hetzelfde percentage aan ingrediënten, maar alle verschillende kleurmengsels zijn anders geformuleerd, dus de werkelijke crèmesamenstelling varieert en het is belangrijk om de juiste absorptie-eigenschappen voor je behoeften te kiezen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken dat de pijnloze crème het werk, de tattoo-inkt of het herstelproces van je tatoeëerder beïnvloedt, want in tegenstelling tot andere pijnloze crèmes, is elke TKTX-crème op waterbasis, zodat er geen vettig oppervlak op je huid ontstaat. Wees wel voorzichtig met het gebruik van de crème, want als je nog niet bekend bent met het gebruik van deze crème kan de 75% te sterk zijn. Het belangrijkste is om altijd eerst te testen hoe je huid reageert op een crème.

 

 

TKTX Groen

Voor de krachtigste diep werkende pijnloze crème kan je niet sterker dan de TKTX Green 40% en zijn opvolger TKTX Green 55%. Deze diep werkende crème is perfect voor grote tatoeages, piercings, laser verwijdering en lipfillers. De crème heeft een inwerkingstijd van 1 uur en houd 3 tot 5 uur aan met de 40% en 4 tot 7 uur met de 55% om zo lange zittingen minder pijnlijk te maken. De laatste opvolger is de TKTX Green 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur en biedt een pijnloos effect van 8 uur.

TKTX Goud
De sterkste en meest snelle pijnloze crème die TKTX aanbiedt is de TKTX Gold 40% en zijn opvolger TKTX Gold 55%. Deze crème heeft slechts 25 minuten nodig om de huid volledig pijnloos te maken en houd tussen de 2 en 4 uur aan met de 40% en tussen de 3 en 6 uur met de 55%. Het doel is om te helpen bij een pijnloze sessie voor elke tattoo, microblading, esthetische, ontharing, injectie of semi-permanente make-up behandeling. De laatste opvolger is de TKTX Gold 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur en biedt een pijnloos effect van 8 uur.

TKTX Zwart

De op één na snelle en sterke pijnloze crème is de TKTX Black 40% en zijn opvolger TKTX Black 55%. De crème heeft 50 minuten nodig om de huid pijnloos te maken en houd met de 40% 2 tot 4 uur aan en met 55% 3 tot 6 uur. Als je een tattoo-afspraak hebt, is dit een geweldige optie om de pijn weg te nemen, maar ook voor permanente make-up, microblading en shading wenkbrauwen is de pijnloze crème perfect geschikt. De laatste opvolger is de TKTX Black 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur en biedt een pijnloos effect van 8 uur.

TKTX Geel

De volgende sterke pijnloze crème met een diepe intense werking is de TKTX Yellow 40% en zijn opvolger TKTX Yellow 55%. De crème heeft 60 minuten nodig om een pijnloos effect te bieden en zal met de 40% 3 tot 5 uur aanhouden en de 55% 4 tot 7 uur. De crème is erg geschikt voor lange sessies en helpt bij een pijnloze ervaring voor oa. tatoeages, piercing en laser behandelingen. Ook wordt de crème gebruikt voor laser ontharing, body en bikini waxen. De laatste opvolger is de TKTX Yellow 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur en biedt een pijnloos effect van 8 uur.

TKTX Rood

De volgende snelwerkende pijnloze crème met een sterk pijnloos effect is de TKTX Red 40% en zijn opvolger TKTX Red 55%. De snelwerkende crème heeft 50 minuten nodig om de huid pijnloos te maken en is een geweldige optie voor pijnverlichting tijdens een reeks cosmetische behandelingen. De crème is ook geschikt voor tattoo sessies en wordt daarnaast vaak toegepast voor behandelingen zoals, PMU, microblading en shading wenkbrauwen. De pijnloze crème zal gedurende 2 tot 4 uur een pijnloos effect bieden met de 40% en gedurende 3 tot 6 uur met de 55%. De laatste opvolger is de TKTX Red 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur en biedt een pijnloos effect van 8 uur.

TKTX Blauw

Een sterke en diep werkende pijnloze crème gericht op de duurzaamheid van het pijnloos effect is de TKTX Blue 40% en zijn opvolger TKTX Blue 55%. Deze crème heeft 60 minuten nodig om in te werken en de huid pijnloos te maken. Het effect van de pijnloze crème houd met de 40% 3 tot 5 uur aan en met de 55% 4 tot 7 uur en maakt de crème daarmee geschikt voor behandelingen zoals, laser ontharing, body en bikini waxen, maar ook bij het tatoeëren helpt de crème met een pijnloze ervaring. De laatste opvolger is de TKTX Blue 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur en biedt een pijnloos effect van 8 uur.

TKTX Wit

Een snelle en sterke pijnloze crème gericht op een efficiënt effect van de crème is de TKTX White 40% en zijn opvolger TKTX White 55%. De crème heeft 50 minuten nodig om een pijnloos effect te bieden en kan met de 40% 2 tot 4 uur aanhouden en met de 55% 3 tot 6 uur. De crème heeft als doel om een pijnloze ervaring te bieden voor oa. shading wenkbrauwen, micoblading permanente make-up en cosmetica behandelingen, maar wordt tegenwoordig ook steeds vaker gebruikt voor tatoeage sessies. De laatste opvolger is de TKTX White 75% en is dankzij zijn verhoogde percentage en verbeterde eigenschappen de sterkste crème van deze kleur en biedt een pijnloos effect van 8 uur.

 

De juiste toepassing is de sleutel als het gaat om de effectiviteit van de crème. Elke pijnloze crème werkt anders en het niveau van kracht dat je nodig hebt, hangt af van je huidtype, procedure, pijntolerantie en duur van de sessie. Je mag de TKTX pijnloze crèmes niet langer dan 2 uur laten zitten, ongeacht hoe sterk deze is en je moet ervoor zorgen dat je de deksel goed sluit na het aanbrengen, zodat je het voor je volgende pijnvrije sessie kunt gebruiken. Let wel op want, bij contact met zuurstof kan het effect na verloop van tijd afnemen (Polymerisatie van adrenochroom). Als je afspraak uitloopt, heb je altijd de mogelijkheid om opnieuw te smeren, maar houdt er rekening mee dat als je een tweede crème bovenop TKTX toevoegt, dan kan dit de effectiviteit van de ingrediënten van de TKTX crème beïnvloeden.

 

Als de behandeling langer duurt dan gepland en het effect neemt af, dan kan je altijd nog de TKTX Spray gebruiken tijdens de sessie. Deze wordt alleen gebruikt op de open (beschadigde) huid en kan indien nodig, vaker toegepast worden tijdens de sessie.

 

TKTX crème wordt dagelijks gebruikt bij het tatoeëren en heeft miljoenen tattoo enthousiastelingen geholpen om een ​​pijnloze tattoo ervaring te bereiken. Dus als je op zoek bent naar een sterke en snelle pijnloze crème of een sterke en diepe pijnloze crème, kan tattoocreme.nl je helpen met hun TKTX producten. Tattoocreme.nl is al meer dan 5 jaar authentieke TKTX verkoper en heeft veel tevreden klanten geholpen bij het kiezen van de pijnloze crème die het beste bij hen past.

 

Hoe beoordeelt u dit artikel?

Rating: 3.8666666666667 sterren
45 stemmen

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.