• MEGA SALE + Apple winactie 🔥
  • GRATIS verzenden vanaf € 30 ✈️
  • Discreet verpakt 100% anoniem 📦
  • LiveChat 09:00 - 22:00 💬

TKTX SPECIALIST - NEDERLAND & BELGIË


'S Werelds beste tattoo pijnloze crème TKTX

TKTX tattoo pijnloze zalf is een revolutionair product dat is ontworpen om de pijn van tatoeages te verminderen. Deze crèmes bevatten de ingrediënten lidocaïne, prilocaïne en epinefrine om ervoor te zorgen dat u een pijnloze ervaring krijgt wanneer u getatoeëerd wordt of een andere behandeling ondergaat. Wij zijn een officiële Nederlandse / Belgische leverancier (tegenwoordig ook internationaal) van de tattoo pijnloze crème, dus u kan er zeker van zijn dat wanneer u iets in onze winkel koopt, u een snelle en efficiënte service krijgt. Het merk TKTX is sinds 1996 op de markt en heeft miljoenen tattoo enthousiastelingen geholpen om een ​​pijnloze tattoo ervaring te bereiken. TKTX begon met 20% en werd snel gevolgd door TKTX 35%, TKTX 38%, TKTX 39%, TKTX 40%, TKTX 55% Limited Edition en tot de laatste zalf TKTX 75% Maximum Strength. Het is moeilijk om te kiezen, want de TKTX crème is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren: TKTX Green / Black / Gold / Blue / Yellow / White / Red, verschillende verkoopvolumes en aanzienlijke prijsverschillen, wat het dus erg moeilijk maakt om te kiezen. Daarnaast hebben we ook nog de Deep Numbs en de Fast Numb.

 

Meerdere toepassingen

  • Sterker dan vele pijnloze lidocaïne crèmes. Het is de sterkste formule, plus het actieve ingrediënt lidocaïne om uw pijn te elimineren in slechts 25 minuten, wat tot 5 uur kan duren.
  • Aangezien dit product een actueel middel is en voor de huid wordt gebruikt, kan het ook worden gebruikt voor andere toepassingen zoals harsen, piercings, laserontharing, tatoeage verwijderen, cosmetische tatoeage en nog veel meer.

 

100% effectief

We begrijpen dat het krijgen van een tatoeage pijnlijk is, dat is het ook en we geven dit graag toe. Toen we deze pijnloze crème voor het eerst testten, waren we erg verbaasd over het feit hoe effectief de zalf is. Als u de juiste handelingen uitvoert als in onze Gebruiksaanwijzing dan zal ook u een pijnloze behandeling ervaren gedurende 3 tot 5 uur.

 

 

Roze crème of witte crème?

Roze crème ofwel Pink cream! Hier hebben de makers van TKTX bewust voor gekozen om zich zo te onderscheiden van een nepproduct. Heb je witte crème dan is dat hoogstwaarschijnlijk namaak. Dat wil niet meteen zeggen dat witte crème niet werkt, want als het product dezelfde ingredienten bevat als TKTX zal het natuurlijk dezelfde werking geven. Nou hebben wij wel veel klanten gehad die elders hebben gekocht en witte crème hebben gehad, zij vertelden dat ze het effect veel minder vonden dan onze originele crème. Zo voelden zij tijdens de behandeling toch nog pijn en was de werking voor zeer korte duur. Niet fijn als je met een lange sessie bezig bent. Zij gaven ook aan dat er duidelijk een verschil zit in de pijnloze zalf die wij verkopen (geen pijn tijdens de behandeling en een werking voor lange duur). Onze lijn van TKTX inclusief Mithra + en J-PRO Cream bevatten orginele roze crème. U shopt nog altijd bij Tattoocreme.nl!

 

Welke keuze?

Nou al deze informatie is hartstikke leuk, maar we begrijpen dat u wilt weten welke kleur u nou nodig heeft. We zetten hieronder op een rij wat wij aanraden / adviseren en vergeet niet dat ze allemaal dezelfde ingrediënten bevatten en erg veel op elkaar lijken qua werking. Dus mocht u een andere kleur gebruiken voor een andere behandeling dat wij adviseren kan dat natuurlijk niet veel kwaad. Uiteindelijk heeft TKTX 1 taak en dat is de pijn elimineren!

 

TKTX Deep Numbs & TKTX Fast Numb

TKTX 40% heeft 3 soorten crèmes en het verschil heeft te maken met de inwerkingstijd. De Deep numbs doet er ongeveer 60 minuten over of langer, Fast numb 50 minuten of langer en de Super fast numb 25 minuten of langer. We zullen hieronder bijvoegen welke soort bij welke kleur hoort.

 

Advies 40%

 

Vind u de 40% toch net niet genoeg dan kunt u kiezen voor één van de 55% Limited Edition lijn. Wilt u sterker dan 55% dan kunt u kiezen voor 75% lijn of onze eigen kenmerkende crème Tattoo Creme 75% Maximum Strength.

 

Het niveau van kracht dat u nodig heeft, hangt af van uw huidtype, procedure, duur van de sessie en pijntolerantie! Hoop dat het een stuk makkelijker is om uw keuze nu te maken.

 

Heb je nog een vraag over dit product? Neem dan contact met ons op!

Je kan ook eerst onze FAQ's sectie bekijken of je vraag ertussen staat. Bekijk hier onze meest gestelde vragen

 

TKTX - Netherlands - Belgium - Germany - France - Spain - Portugal - Italy - Austria - Europe - Worldwide

Worlds Best Tattoo Numbing Cream - TKTX Official Store


Kies direct uw TKTX