OVER ONS


Wie zijn we?

Wij zijn tattoocreme.nl en omdat wij erg gek zijn op tatoeages stoorden wij ons erg aan het feit, dat het internet vol zit met tattoo producten/crèmes die 9 van de 10 keer niet werken. Meestal zijn het namaak producten met een effect voor zeer korte duur, dus helaas weggegooid geld en ook nog eens een nare behandeling. Daarnaast kunnen deze producten erg gevaarlijk en schadelijk zijn voor de huid. Dit was voor ons het moment dat wij hebben besloten om daar verandering in te brengen.

 

Opbouw tattoocreme.nl

Wij zijn jaren geleden erg klein begonnen met het verkopen van alleen TKTX crème op verschillende platformen. Dit breidde zich al heel snel uit naar het vergroten van ons assortiment. Aangezien de vraag naar tattoo producten erg groot is, hebben wij besloten om dit uiteindelijk via een webshop te doen. Hier begonnen wij mee vanuit Nederland met een klein klantenbestand die wij via de platformen hadden opgebouwd. Vandaag de dag kunnen wij met trots zeggen dat onze klantenbestand is uitgegroeid naar duizenden trouwe klanten (ook buiten Nederland) die onze producten en service waarderen. Dit is het enige dat voor ons ontbrak op het internet, een betrouwbare tattoo crème webshop met de beste service en de beste producten die de kwaliteit garanderen. Dit inspireerd ons elke dag weer om te werken!

 

Waarom kiezen voor ons?

Wij hechten een grote waarde aan de service en kwaliteit van de producten in onze webshop. Wij garanderen onze klanten dat zij een product aanschaffen dat echt werkt. Niet tevreden? Geld terug! Wij kopen alle producten rechtstreeks bij de fabrikant in en vinden het erg belangrijk dat onze klanten een hoogwaardig product krijgen waar ze voor betalen. Vaak is een behandeling iets wat levenslang bij zal blijven en daarom is het van groot belang dat de behandeling goed wordt voorbereid en de nazorg erg serieus wordt genomen voor het beste resultaat.

 

Is dit onze enige online winkel?

Ja, dit is onze enige online winkel! De Tattoo Creme producten zijn exclusief verkrijgbaar bij ons.

 

Gebruik van onze zalven

Onze tattoo zalven zijn geschikt voor bijna alle soorten behandelingen zoals:

  • Tatoeëren
  • Piercings
  • Lipfillers
  • Lichaam waxen & bikini waxen
  • Laser haar verwijdering
  • Cosmetische tatoeage
  • Permanente make-up, zoals microblading en shading wenkbrauwen
  • Laser tattoo verwijdering, laser ontharing, waxen, permanente cosmetica, IPL behandeling, elektrocauterisatie etc.

 

Maak kennis met ons team

Raoul

Management

Birgitte

Customerservice

Sandra

Manage & Development