• MEGA SALE + Apple winactie 🔥
  • GRATIS verzenden vanaf € 30 ✈️
  • Discreet verpakt 100% anoniem 📦
  • LiveChat 09:00 - 18:00 💬

WAAROM TKTX CRÈME GEBRUIKEN?

Gepubliceerd op 3 januari 2020 om 09:01


TKTX crème helpt bij een pijnloze ervaring vóór naald- of laserprocedures. Het is een uitkomst als het gaat om tatoeages op bijzonder pijnlijke plekken op je lichaam. TKTX crème is een tattoo pijnloze zalf die elke inktliefhebber in zijn arsenaal zou moeten hebben.

 

TKTX crème is een op water gebaseerde tattoo pijnloze zalf voor het elimineren van de pijn van cosmetische huidprocedures met naalden of lasers, zoals tatoeage of haarverwijdering, naaldprocedures, maar ook voor injecties, vaccinaties en bloedonderzoeken. Om het pijnloze effect te bereiken, moet u TKTX crème ongeveer 60 minuten voor de ingreep op de huid aanbrengen en het gebied altijd afdekken met een geschikt occlusief verband. We raden cellofaan aan. Meestal duurt het pijnloze effect drie tot vijf uur na het verwijderen van de crème, afhankelijk van uw huidtype, procedure, duur van de sessie en pijntolerantie.

 

 

Wat zijn de ingredienten?

De actieve ingrediënten van de TKTX pijnloze crèmes zijn: Lidocaïne, Prilocaïne en Epinefrine. Deze ingrediënten zijn de werkzame stoffen in de TKTX crème die een pijnloze effect van de huid creëren. De ingrediënten zijn alleen gericht op het specifieke weefselgebied waarop ze worden aangebracht en zorgen ervoor dat de behandeling pijnvrij zal zijn.

 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

TKTX kan bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen ze zal ervaren. Een milde reactie (bleekheid of roodheid van de huid, lichte wallen, aanvankelijk branderig gevoel of jeuk) kan optreden op het gebied waar de pijnloze crème wordt gebruikt. Dit kan voorkomen en zou moeten verdwijnen nadat het gewenste effect is uitgewerkt. Als u ongebruikelijke effecten ervaart die echt zorgwekkend zijn, stop dan met het gebruik en raadpleeg zo snel mogelijk uw arts of apotheker. U kan ook meer lezen over eventuele allergie of bijwerkingen in de gebruiksaanwijzing.

 

Overwegen om TKTX te gebruiken?

  1. Zeer effectieve formule.
  2. Geen invloed op pigmentatie en herstelproces.
  3. Laat geen vettige substantie achter.
  4. Langdurig pijnloos effect.
  5. Veilig samengestelde ingrediënten.

 

 

Hoe beoordeelt u dit artikel?

Rating: 4 sterren
12 stemmen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.