WAAROM TKTX CRÈME GEBRUIKEN?

Gepubliceerd op 3 januari 2020 om 09:01

TKTX crème helpt bij een erg fijne ervaring vóór naald- of laserprocedures. Het is een uitkomst als het gaat om tatoeages op bijzondere plekken op je lichaam. TKTX crème is een tattoo zalf die elke inktliefhebber in zijn arsenaal zou moeten hebben.

 

TKTX crème is een op water gebaseerde tattoo zalf dat ondersteuning biedt bij cosmetische huidprocedures met naalden of lasers, zoals tatoeage of haarverwijdering, naaldprocedures, maar ook voor injecties, vaccinaties en bloedonderzoeken. Om het gewenste effect te bereiken, moet je TKTX crème ongeveer 60 minuten voor de behandeling op de huid aanbrengen en het gebied altijd afdekken met een geschikt occlusief verband. We raden cellofaan aan. Het niveau van kracht dat je nodig hebt, hangt af van je huidtype, procedure en duur van de sessie.

 

 

Wat zijn de ingredienten?

De actieve ingrediënten van de TKTX crèmes zijn: Lidocaïne, Prilocaïne en Epinefrine. De ingrediënten zijn alleen gericht op het specifieke weefselgebied waarop ze worden aangebracht en zorgen ervoor dat de behandeling aangenaam zal zijn.

 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

TKTX kan bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen ze zal ervaren. Een milde reactie (bleekheid of roodheid van de huid, lichte wallen, aanvankelijk branderig gevoel of jeuk) kan optreden op het gebied waar de TKTX crème wordt gebruikt. Dit kan voorkomen en zou moeten verdwijnen nadat het gewenste effect is uitgewerkt. Als je ongebruikelijke effecten ervaart die echt zorgwekkend zijn, stop dan met het gebruik en raadpleeg zo snel mogelijk je arts of apotheker. Je kan ook meer lezen over eventuele allergie of bijwerkingen in de gebruiksaanwijzing.

 

Overwegen om TKTX te gebruiken?

  1. Zeer effectieve formule.
  2. Geen invloed op pigmentatie en herstelproces.
  3. Laat geen vettige substantie achter.
  4. Langdurig effect.
  5. Veilig samengestelde ingrediënten.

 

 

Hoe beoordeelt u dit artikel?

Rating: 3.875 sterren
16 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.