TATTOO CRÈME VOOR MICROBLADING

Gepubliceerd op 8 december 2018 om 06:37

Wil je perfect ogende wenkbrauwen zonder elke dag uren bezig te zijn om ze in te vullen? Dan is microblading misschien iets voor jou. Door een reeks ingewikkelde en minuscule incisies in de huid, zullen uw wenkbrauwen er vol en levendig uitzien.

 

Om het nog interessanter te maken, zijn deze uitstekende resultaten semi-permanent, en vereisen ze slechts elk jaar kleine aanpassingen. Maar niet elke microblading-procedure is zoals verwacht. Echte schoonheid heeft een prijs. De individuele kleine incisies die tijdens de procedure worden gemaakt, veroorzaken enig ongemak en voor sommige personen een vervelende ervaring. Gelukkig zijn er producten die je kunnen helpen. Tattoo crèmes kunnen hierbij ondersteunen en de huid effectief aanpakken, zodat je kunt genieten van een erg fijne microblading-procedure. Waarom ongemak ervaren als het niet nodig is?

 

 

Waarom je een tattoo crème moet gebruiken:

Tattoo crèmes kunnen zeer nuttig zijn tijdens een microblading-procedure. Deze crème breng je rechtstreeks aan op het specifieke deel van het lichaam of de huid en is gericht op de plek waarop je deze aanbrengt. Als je bijvoorbeeld een microblading-procedure ondergaat, moet je de crème rechtstreeks op je wenkbrauw aanbrengen. De tattoo crème zal dan in de huid sijpelen en de receptoren effectief aanpakken. Als je een tattoo crème aanbrengt voor een microblading-procedure, zal je geen enkel ongemak ervaren. Dit zal je helpen om tijdens de procedure meer te ontspannen en op je gemak te voelen. Microblading is een zeer ingewikkeld en delicaat proces, waarbij je de hele procedure moet stil liggen. Slechts één slip van het mes kan de effectiviteit van de procedure aanzienlijk beïnvloeden. Tattoo crème zorgt ervoor dat de procedure sneller voorbij is en veel betere resultaten zal opleveren.

 

Welk type tattoo crème moet je gebruiken?

Wanneer je een product kiest om geen ongemak tijdens jouw microblading-procedure te ervaren, moet je kijken naar actieve ingrediënten die bekend staan ​​om hun effectieve eigenschappen. Lidocaïne is een veelgebruikt actief ingrediënt dat wordt aangetroffen in producten van hoge kwaliteit die een uitstekende reputatie hebben verdiend vanwege zijn effectiviteit. Wanneer je een tattoo crème kiest die lidocaïne of een vergelijkbaar actief ingrediënt bevat, kan je erop vertrouwen dat je geen vervelende ervaring zult ervaren tijdens je microblading-procedure. 

 

Effectief gebruik van tattoo crème:

Als je een tattoo crème aanbrengt voor een microblading-procedure, moet je dit vóór je afspraak doen. Maak je wenkbrauwgebied schoon met warm water en zeep en smeer vervolgens de tattoo crème uit over je wenkbrauwen. Zorg ervoor dat je een dikke laag hebt aangebracht op het gehele gebied dat behandeld wordt. Doe vervolgens plastic folie over je wenkbrauw en laat het ongeveer 25 tot 50 minuten inwerken, afhankelijk van de tattoo crème die je gaat gebruiken. Je zal merken dat in zeer korte tijd na het aanbrengen van de crème, het effect al begint op te treden. Vervolgens kan je de resterende crème voorzichtig van je wenkbrauw afvegen en je afspraak bijwonen. Je zult geen ongemak ervaren tijdens de microblading-procedure. Het niveau van kracht dat je nodig hebt, hangt af van je huidtype, procedure en duur van de sessie.

 

 

Hoe beoordeelt u dit artikel?

Rating: 5 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.