LAAGSTE PRIJSGARANTIE


Betaal nooit teveel en krijg het verschil bij ons terug!

Wij doen elke dag ons best om u van de beste en laagste prijs te voorzien. Stel dat u het product ergens anders toch goedkoper vindt, dan betalen wij u het verschil graag terug. Zo bent u er ook nog eens van verzekerd dat u bij ons nooit teveel betaalt!

Hoe krijg ik het prijsverschil terug?

U hoeft alleen het formulier op deze pagina in te vullen en ons team zal ervoor zorgen dat u bij ons hetzelfde betaalt als bij de andere webshop/winkel.

Hoe werkt het?

  • Als u de producten elders goedkoper ziet voordat u bestelt, ontvangt u van ons een kortingscode ter waarde van het prijsverschil.
  • Als u de producten elders goedkoper ziet nadat u heeft besteld, betalen wij het prijsverschil terug aan u. Dit moet binnen 24 uur aantoonbaar zijn via factuur (bon) en order nummer.
  • De laagste prijsgarantie geldt alleen voor producten die worden aangeboden bij een geverifieerde webshop/winkel of officiële TKTX verkoper in NL, BE en DE.
  • Het is alleen geldig op tattoo numb producten.

 

Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice via Whatsapp of LiveChat en wij helpen u graag verder.

Krijg hier uw prijsverschil terug

Vul direct dit formulier in.

Vul de URL link in waar u de product(en) voor een lagere prijs heeft gezien.

Vul alleen het bedrag in dat u minder betaalt bij de andere verkoper.

Omschrijf om welke product(en) het gaat.Shop verder